Rüyada At Yakalamak Yakaladığını Görmek
Admin - 2023
Rüyada At Yakalamak Yakaladığını Görmek ticari getirisi yüksek atılım yapacağına, güvenli kalmaya, mutluluğa, anlayışlı tanıdığa, taleplerin gerçekleşeceğine, sözünü tutmaya, yetenekli bir insana, sıkıntı çekmeden kazanılan servete, verdiği sözü tutmaya, maddi zorluklardan feraha çıkmaya işaret eder. Aynı zamanda , sefalete, ferahının bozulacağına, içinden çıkılması zor bir sıkıntıyla karşılaşılacağına delalet eder. Farklı bir çerçeveden bakan yorumcular şöyle yorumlarlar: Bu rüya çektiği sıkıntıların meyvesini alarak ulaştığı başarıya, cefa ile birlikte istediği galibiyete, sıkıntılara göğüs gererek düşlediği mala, sıkıntı çekerek umduğu saygınlığa delalettir.
Gördüğünüz Rüyalar ile ilintili Özet Bilgiler
- Uyandıktan 5 dk. sonra rüyamızın yüzde 50’sini unuturuz.
- Rahatsızlık yüzünden gözleri görmeyenler rüyalarında görsel imgeler görebilir. Doğduğu andan itibaren görme engelli kimseler resimli rüya göremez; fakat aynı seviyede koku ve duyguları tecrübe ederler.
- Görme engeli olmayan insanların 1/8’i rüyalarını renksiz görür, yüzde 88’i ise tüm renklerin seçilebilir olduğu şekilde görürler. Eski bir bilimsel araştırmaya dayanarak rüyaların büyük çoğunluğu renksiz görülüyordu. Fakat sonuçlar 1960`lı yıllardan itibaren değişmeye başladı. Bugün 25 yaşın altındaki kimselerin sadece küçük bir yüzdesi rüyalarını renksiz. Son araştırmalar bahsi geçen değişikliğin nedenini siyah-beyaz sinemadan tam renkli elektronik cihazlara olan ilgiye ilişkilendiriyor.
- Uykuda sıklıkla yaşanılan olgulardan biri kuşkudur. Negatif duygular pozitif duygulardan baskındır.
- REM, uykunun standart bir evresidir. REM uykusu ergen insanlarda tüm uykunun yüzde 20-25`ini kapsar. REM uykusu yarı felç halidir. hareket edemez.
- Zihnimiz vücudumuzun o sırada duyduğu şeyleri rüyalarımızla karıştırabilir.
- Erkekler, erkekler hakkında daha sık rüya görür. Bir erkeğin rüyasında karşılaştığı karakterlerin yüzde 70`i erkektir. Kadında bu oran yüzde 50’dir.
- Kesin bulgular ile kanıtlanamasa da, gerçekleştirilen araştırmalarda horlayan insanların kısa ve genellikle unutulan rüyalar gördüğü sonucuna varılmıştır.